Home » Активности » Денот на лица со интелектуална попреченост одбележен со посета во „Порака наша“

Денот на лица со интелектуална попреченост одбележен со посета во „Порака наша“

47680342_2230116357264418_694802365621993472_n

На 3-ти декември, Денот на лица со интелектуална попреченост, учениците од ,,Наце Буѓони” беа во посета на  дневниот центар за престој на лицата со интелектуална попреченост „Порака наша“  и имаа работилница и дружење со корисниците на дневниот центар.

По повод долгогодишната соработка меѓу нашето училиште и „Порака наша“, професорите и Директорот  Драган Јаневски  беа поканети и на одбележување на 12 години од постоење на дневниот центар на 6-ти декември.

Соработката со „Порака наша“  продолжува и ќе биде проследена со низа активности.