Home » Uncategorized » Успешно изведена вежба за евакуација во ,,Наце Буѓони”

Успешно изведена вежба за евакуација во ,,Наце Буѓони”

image-0-02-05-4ae8cde8c207b09cad0ee687eceee541fe02a3ed4c731154f6dcd0b006c01f49-V

На 8. 11. 2018 година во нашето училиште, ОСТУ,,Наце Буѓони”, беше изведена вежба за евакуација. Вежбата беше успешно изведена во двете смени според предвидениот план и програма. Одговорен наставник – Мирка Додевска.