Home » Uncategorized » Ученици од Наце Буѓони во посета на Клиниката ,,Жан Митрев”

Ученици од Наце Буѓони во посета на Клиниката ,,Жан Митрев”

На 11.05.2018 г. нашите ученици од здравствена струка по повод 12 Мај – Денот на сестринството ја посетија Клиниката ,,Жан Митрев”. Таму беа срдечно пречекани од медицинскиот персонал и се запознаа со современите услови за работа во медицината.

Оваа посета традиционално се реализира секоја година.