Home » Активности » Натпревари » Прво место на Меѓународен натпревар за фотографија

Прво место на Меѓународен натпревар за фотографија

Ученикот Дарио Каролија од прва година  во нашето училиште  ОСТУ ,,Наце Буѓони” освои прво место на Меѓународен натпревар за фотографија на тема ,,Светлината на нашата перцепција” кој се одржа во Велес по повод Патрониот празник на ССОУ ,,Коле Неделковски “ на 17.12.2014 година.

Simona Nikica Marjana Crvena zvezda Anita Anastasija

Инаку тој има освоено уште една прва награда на Меѓународен натпревар за колекции кој што се одржа во Србија, а е член и на новоотворениот Фото клуб Куманово.