Home » Активности » Ученици » Редовни

Редовни

ОСТУ „Наце Буѓони“ со партнер училиштето ССОУ „Коле Неделковски“ – Велес реализираше работилница „Академски клуб математика“

Во рамките на Проектот за меѓуетничка интеграција на младите во обрaзованието нашето училиште ОСТУ „Наце Буѓони“ – Куманово, заедно со партнер училиштето ССОУ „Коле Неделковски“ – Велес реализираше работилница „Академски клуб математика“ која се одржа во Велес.

(more…)

СООПШТЕНИЕ за ДРЖАВНА МАТУРА за редовни и вонредни ученици во учебната 2020/21 година

1received_821479215113865 (more…)