Home » Активности » Ученици » Вонредни

Вонредни

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во МАЈСКА испитна сесија

received_54008342383817 (more…)

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во АПРИЛСКА испитна сесија

received_254187303106801 (more…)

СООПШТЕНИЕ за ДРЖАВНА МАТУРА за редовни и вонредни ученици во учебната 2020/21 година

1received_821479215113865 (more…)

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во МАРТОВСКА испитна сесија

154024077_143735697599088_2444764312607982200_n (more…)

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во ФЕВРУАРСКА испитна сесија

140936694_322622619094730_6906948075434127452_n (more…)

СООПШТЕНИЕ за ЗАВРШЕН ИСПИТ и ДРЖАВНА МАТУРА за редовни и вонредни ученици во учебна 2020/21 година

328810005_1034546443691638_5103754798691482058_n (more…)

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во ДЕКЕМВРИСКА испитна сесија во учебната 2020/2021 година

28853125_652034828796723_4277553180460883832_n (more…)

СООПШТЕНИЕ за државна матура за редовни и вонредни ученици во учебна 2020/2021 година

125477673_714190576183346_1141020658775455621_n

Пријава за пријавување на вонредни испити

Потребната пријава може да ја преземете тука.

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во НОЕМВРИСКА испитна сесија во учебната 2020/2021 година

1123131305_368720867700314_1174766401085956476_n (more…)