Home » ЕЕТ и Матура » Екстерно тестирање

Екстерно тестирање

Резултати од екстерно тестирање за завршни години-2017

Резултатите од екстерно тестирање може да ги погледнете тука.

Поднесување приговори на  07.08.09. II. 2017 од 13 до 15 часот кај комисијата.

Распоред за екстерно тестирање 02.02.2017

Списокот за тестирање по простории и време можете да го превземете од тука. 

Распоред за екстерно тестирање 30.01.2017

Списокот за тестирање по простории и време можете да го превземете од тука. 

Резултати од екстерно тестирање Јуни 2016

Списокот со резултати можете да го преземете тука.
Приговори понеделник 20.06.2016 , вторник 21.06.2016 и среда 22.06.2016.

АКЦИСКИ ПЛАН за реализација на електронско тестирање

АКЦИСКИ ПЛАН за реализација на електронско тестирање можете да го преземете тука

Календар за организација на учебната 2015/16

Календар за организација на учебната 2015/16 за  јавните средни училишта можете да го преземете тука

Список за екстерно тестирање со предмети за 03.06.2015

Список за ЕЕТ 03.06.2015

Список за ЕЕТ 03.06.2015

Список за екстерно тестирање со предмети за 02.06.2015

Список за ЕЕТ 02.06.2015
Список за ЕЕТ 02.06.2015

РЕЗУЛТАТИ ОД ЕЕТ

Приговори за резултати од Екстерно тестирање можат да се поднесат на 24, 25, 26 јуни од 10 до 13 часот кај комисија одговорна за приговори:

  1. Драган Јаневски
  2. Весна Ристовска
  3. Жаклина Јанакиевска

РЕЗУЛТАТИ ОД ЕЕТ ЈУНИ 2014

Список за екстерно тестирање со предмети за 10.06.2014

Список за ЕЕТ 10.06.2014