Home » ЕЕТ и Матура

ЕЕТ и Матура

Распоред за полагање на ДРЖАВНА МАТУРА и ЗАВРШЕН ИСПИТ во АВГУСТОВСКИОТ испитен рок во учебната 2020/2021 година

Распоредот може да го погледнете тука.

СООПШТЕНИЕ за ДРЖАВНА МАТУРА за редовни и вонредни ученици во учебната 2020/21 година

1received_821479215113865 (more…)

СООПШТЕНИЕ за ДРЖАВНА МАТУРА за редовни и вонредни ученици во учебната 2020/21 година

152465239_470436564333201_4016497346102912891_n (more…)

Промена на датуми на полагање на државна матура во јунски испитен рок

97581196_594643331151442_9191005902046494720_n

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ од Државен испитен центар за полагање на матура

Согласно Уредбата со законска сила за изменување и дополнување на Уредбата со законска сила за примена на Законот за средно образование за време на вонредна состојба, („Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 116/20) ве известуваме дека:

(more…)

Резултати од екстерно тестирање за завршни години-2017

Резултатите од екстерно тестирање може да ги погледнете тука.

Поднесување приговори на  07.08.09. II. 2017 од 13 до 15 часот кај комисијата.

Распоред за екстерно тестирање 02.02.2017

Списокот за тестирање по простории и време можете да го превземете од тука. 

Распоред за екстерно тестирање 30.01.2017

Списокот за тестирање по простории и време можете да го превземете од тука. 

Резултати од екстерно тестирање Јуни 2016

Списокот со резултати можете да го преземете тука.
Приговори понеделник 20.06.2016 , вторник 21.06.2016 и среда 22.06.2016.

Распоред за екстерно тестирање 11.06.2016

Список за тестирање по простории и време можете да го преземете тука