Home » Активности » Ученици » Вонредни

Вонредни

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во ФЕВРУАРСКА испитна сесија

140936694_322622619094730_6906948075434127452_n (more…)

СООПШТЕНИЕ за ЗАВРШЕН ИСПИТ и ДРЖАВНА МАТУРА за редовни и вонредни ученици во учебна 2020/21 година

328810005_1034546443691638_5103754798691482058_n (more…)

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во ДЕКЕМВРИСКА испитна сесија во учебната 2020/2021 година

28853125_652034828796723_4277553180460883832_n (more…)

СООПШТЕНИЕ за државна матура за редовни и вонредни ученици во учебна 2020/2021 година

125477673_714190576183346_1141020658775455621_n

Пријава за пријавување на вонредни испити

Потребната пријава може да ја преземете тука.

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во НОЕМВРИСКА испитна сесија во учебната 2020/2021 година

1123131305_368720867700314_1174766401085956476_n (more…)

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во октомвриска испитна сесија во учебната 2020/2021 година

120371555_371349904052390_2239125171047409777_n

(more…)

Соопштение за ВОНРЕДНИ ученици за полагање на завршен испит во АВГУСТОВСКИ испитен рок за 2019/2020

Согласно Правилникот за начинот на полагање и оценување на учениците на Завршен испит во  стручното  образование  (Сл. Весник на Р.М.бр.45/08) вонредните ученици од завршните години кои исполнуваат услов  да полагаат завршен испит  во августовскиот испитен рок во учебната 2019/2020 година треба да се пријават на 10.07.2020 година во училиштето од 10 до 12 часот.

(more…)

Распоред за полагање на ВОНРЕДНИ испити во ЈУНСКАТА испитна сесија

101539182_471070477030541_5665477238301130752_n

(more…)

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ за вонредни ученици за мајска испитна сесија

396518357_676681306443250_6901758551975264256_n

(more…)