Home » Articles posted by Јелена Димовска (Page 2)

Author Archives: Јелена Димовска

Квиз со PLC

Изработиле учениците Дарко Антонијевски и Давид Илиевски

Хидраулична рака

Изработено од ученикот Бојан Таневски

Виножито ламба – управувана со smartphone

Изработено од ученичката Ане Илиевска

Холограм

Наце Буѓони на фестивалот во Ниш ,,Наук није баук” со најпосетен штанд

Учениците од ОСТУ „Наце Буѓони“ – Куманово земаа учество на фестивалот ,,Наук није баук кој по девети пат се одржа на Електронскиот факулет ,,Никола Тесла во Ниш, Србија. 

(more…)

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

012449691_prevstill

„Наце Буѓони“ повторно домаќин за тестирањето за YES програмата

На 16.09.2016 година нашето училиште „Наце Буѓони“ повторно  ќе биде домаќин за тестирањето на учениците од Куманово за YES програмата. Освен кумановските, тест по англиски јазик ќе полагаат и ученици од другите градови од регионот. 

(more…)

Резултати од екстерно тестирање Јуни 2016

Списокот со резултати можете да го преземете тука.
Приговори понеделник 20.06.2016 , вторник 21.06.2016 и среда 22.06.2016.

Распоред за екстерно тестирање 11.06.2016

Список за тестирање по простории и време можете да го преземете тука

Распоред за екстерно тестирање 10.06.2016

Список за тестирање по простории и време можете да го преземете тука