Home » Активности » Ученици (Page 2)

Ученици

ИЗВЕСТУВАЊЕ за ВОНРЕДНИ ученици

301389252_1157673908116053_3896904307204791764

 

Повеќе информации на следниот линк →

Ранг-листи од трето пријавување во првиот уписен рок во ОСТУ „Наце Буѓони”

Ранг-листата на примени ученици во I (прва) година во учебната 2022/2023 година за: (more…)

Ранг-листи од второ пријавување во првиот уписен рок во ОСТУ „Наце Буѓони”

Ранг-листата на примени ученици во I (прва) година во учебната 2022/2023 година за: (more…)

Ранг-листи од прво пријавување во првиот уписен рок во ОСТУ „Наце Буѓони”

Ранг-листата на примени ученици во I (прва) година во учебната 2022/2023 година за: (more…)

Распоред за полагање на вонредни и поправни испити во ЈУНСКА испитна сесија

285103747_547585690064184_6516402574945339801_n

Распоред за полагање на вонредни и поправни испити во МАЈСКА испитна сесија за ученици од завршни години

277121895_684617166097484_6446292405395153103_n (more…)

ИНТЕРЕН КОНКУРС ЗА УПИС ВО УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА

nace-1024x563

 

Интерниот конкурс за упис во нашето училиште во учебната 2022/23 година можете да го погледнете тука.

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во АПРИЛСКА испитна сесија

277255060_1006512286953182_1641200078092166030 (more…)

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во МАРТОВСКА испитна сесија

880333779448386 (more…)

Соопштение за пријавување и распоред на ВОНРЕДНИ испити во ФЕВРУАРСКА испитна сесија

73184111_1066031017584984_4705164930228368060_n
(more…)