Home » Активности » Натпревари » Гостување во емисијата Голем одмор на МРТВ

Гостување во емисијата Голем одмор на МРТВ

Заради успешните резултати постигнати на учениците од нашето училиште на државните натпревари, на покана од Народна техника – Куманово, добија можност да учествуваат во емисијата Голем одмор на МРТВ каде ги претставија своите иновативни проекти  “Мешалка на обоени раствори”  и  “Модел на Холограм”.

Како изгледаше нивното претставување можете да погледнете тука: