Home » Активности » Наце Буѓони на фестивалот во Ниш ,,Наук није баук”-10

Наце Буѓони на фестивалот во Ниш ,,Наук није баук”-10

Учениците од ОСТУ „Наце Буѓони“ – Куманово земаа учество на фестивалот ,,Наук није баук кој по десети пат, јубиларно се одржа на Електронскиот факулет ,,Никола Тесла во Ниш, Србија. 

На овој фестивал беа претставени 8 труда на учениците од нашето училиште под мотото ,,Наука нас инспирише сваке године, па и ове јубиларне”.
Штандот беше еден од најбогатите со трудови и меѓу најпосетените  на фестивалот.