Home » Uncategorized » Наце Буѓони на фестивалот во Ниш ,,Наук није баук” со најпосетен штанд

Наце Буѓони на фестивалот во Ниш ,,Наук није баук” со најпосетен штанд

Учениците од ОСТУ „Наце Буѓони“ – Куманово земаа учество на фестивалот ,,Наук није баук кој по девети пат се одржа на Електронскиот факулет ,,Никола Тесла во Ниш, Србија. 

На овој фестивал беа претставени 8 труда на учениците од нашето училиште под мотото ,,Пракса нас инспирише”.
Штандот беше еден од најдобрите и најбогати со трудови на фестивалот.