Home » Активности » Потпишан меморандум за соработка

Потпишан меморандум за соработка

На ден 28.10. 2015 година, во Куманово, нашето училиште ,,Наце Буѓони” потпиша меморандум за соработка со техничкото училиште Mostem од градот Manisa, Република Турција.

IMG_20151028_182208 (1)