Home » Активности » Ученик од ,,Наце Буѓони” најдобар на националниот натпревар Microsoft Office Specialist

Ученик од ,,Наце Буѓони” најдобар на националниот натпревар Microsoft Office Specialist

leonid-petkovski

Ученикот, Леонид Петковски, од нашето училиште освои прво место на националниот натпревар Microsoft Office Specialist и ќе учествува на меѓународниот натпревар во Орландо, Флорида – САД.

Натпреварот е во организација на CertiAdria преку тестинг центар E-НЕТ и претставува глобален натпревар кој ги тестира вештините на учесниците во Microsoft Word, Excel и PowerPoint.