Home » Активности » Ученици, професори и психолог од ОСТУ „Наце Буѓони“ учествуваа во емисија против лажни вести

Ученици, професори и психолог од ОСТУ „Наце Буѓони“ учествуваа во емисија против лажни вести

Целата емисија може да ја погледнете тука.