Home » Uncategorized » Известување за почеток на второто полугодие во учебната 2020/2021 година

Известување за почеток на второто полугодие во учебната 2020/2021 година

Почитувани ученици и родители,
Ве известуваме дека согласно Календарот за организација на учебната 2020/2021 година во јавните средни училишта, наставата во првото полугодие завршува на 30.12.2020 година.

Зимскиот распуст на учениците започнува на 31.12.2020 година, а завршува на 20.01.2021 година.
Наставата во второто полугодие ќе започне на 21.01.2021 година.
Ви посакуваме среќни и весели празници.
012449691_prevstill