Home » Uncategorized » ИНТЕРЕН КОНКУРС ЗА УПИС ВО УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА

ИНТЕРЕН КОНКУРС ЗА УПИС ВО УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА

nace-1024x563

 

Интерниот конкурс за упис во нашето училиште во учебната 2022/23 година можете да го погледнете тука.