Home » Активности » Одбележан Денот на превенција

Одбележан Денот на превенција

79771305_844905392591866_7803920577143504896_n

По повод  Денот на превенција, 9ти декември , учениците од здравствената струка имаа акција во просториите на МВР Куманово со мерење на шеќер во крвта и крвен притисок на вработените, на покана на одделот за превенција и началничката Виолета Богдановска.

На нашето училиште му беше врачена благодарница за учество во акциите во неделата за превенција.