Home » Uncategorized » ОСТУ ,,Наце Буѓони” со видео претставување на образовните профили

ОСТУ ,,Наце Буѓони” со видео претставување на образовните профили

Ново видео каде се претставени сите струки и образовни профили во нашето училиште и потребните поени за упис. Погледнете!