Home » Активности » Ученици » Вонредни » Соопштение за вонредни ученици кои се на завршен испит

Соопштение за вонредни ученици кои се на завршен испит

На вонредните ученици од завршна година кои завршиле со полагање, дипломите од завршен испит ќе им бидат поделени на 03.07.2019 г во 9ч во просториите на училиштето.