Home » Активности » Ученици » Вонредни » Соопштение за вонредни ученици кои ќе полагаат завршен испит во 2019/20 година

Соопштение за вонредни ученици кои ќе полагаат завршен испит во 2019/20 година

Сите информации за вонредни ученици кои ќе полагаат  завршен во учебна 2019/20 година можете да ги погледнете тука.