Home » Uncategorized » СООПШТЕНИЕ ЗА ВОНРЕДНИ УЧЕНИЦИ

СООПШТЕНИЕ ЗА ВОНРЕДНИ УЧЕНИЦИ

Одржувањето на испитите за вонредни ученици останува ОДЛОЖЕНО на НЕОДРЕДЕНО време, додека не се створат потребните услови во училиштето.

За термините на одржување на испитите ќе бидете навремено известени, информациите ќе бидат објавени на огласната табла и на веб страната на нашето училиште.