Home » Uncategorized » Во ОСТУ „Наце Буѓони” одбележан Светскиот ден на здравјето

Во ОСТУ „Наце Буѓони” одбележан Светскиот ден на здравјето

Денеска во ОСТУ „Наце Буѓони” беше одбележан 7 Април – Светскиот ден на здравјето со активности на учениците од здравствената струка.

Учениците упатија апел за поголема грижа за здравјето и почитување на мерките за заштита од КОВИД-19.