Home » Uncategorized » Известување за почетокот на новата учебна година

Известување за почетокот на новата учебна година

Почитувани ученици,

Учебната 2022/2023 година започнува во четврток, на 01.09.2022 година.

Учениците од прва и трета година треба да се во училиштето во 7.00 часот. Учениците во втора и четврта година треба да се во училиштето во 13.00 часот.

Директорот и Наставничкиот колегиум Ви посакуваат среќен почеток и успех во новата учебната година!