Home » Uncategorized » ИНТЕРЕН КОНКУРС ЗА УПИС ВО УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

ИНТЕРЕН КОНКУРС ЗА УПИС ВО УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

nace-1024x563

Интерниот конкурс за упис во нашето училиште во учебната 2023/24 година можете да го погледнете тука.