Home » Кабинети » Машински » Кабинет за компјутерско моделирање » Кабинет за компјутерско моделирање

Кабинет за компјутерско моделирање

Кабинетот е опремен со: петнаесет работни места за моделирање во SolidWorks, LCD проектор и современа опрема за одржување на настава

 

DSCN6668 DSCN6669 DSCN6670 DSCN6672 DSCN6673