Home » Uncategorized » КОНКУРС ЗА УПИС ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

КОНКУРС ЗА УПИС ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта за учебната 2021/2022 година во Република Северна Македонија можете да го погледнете тука.