Home » Uncategorized » ОДЛУКА за избор на ученици за учество на мобилност во рамки на проектот “Стручно образован кадар-темел на современата индустрија” во Бургас, Република Бугарија

ОДЛУКА за избор на ученици за учество на мобилност во рамки на проектот “Стручно образован кадар-темел на современата индустрија” во Бургас, Република Бугарија

286164470_2817172535243288_5028642503682578094_n