Home » Uncategorized » ОСТУ ,,Наце Буѓони” со порака за матурантите

ОСТУ ,,Наце Буѓони” со порака за матурантите

Драги наши матуранти, генерација 2017-2021

При крај на вашите средношколски денови, дозволете да ви се заблагодариме за вашата истрајност и упорност во ова тешко време.  Вие излеговте победници, надминувајќи ги сите предизвици во околностите кои беа чудни, тешки и нови за сите нас. Денес, наоѓајќи се пред животниот крстопат, не се сомневаме дека сите ќе бидете успешни и примерни академски граѓани со кои нашето училиште ќе се гордее!

Среќна матура IV1, IV2, IV3, IV4, IV5, IV6, IV7, IV8 и III3, ви посакуваме многу успех и среќа!

186378451_10220565780676851_1403622549523695930_n