Home » Uncategorized » Отворен ден во ,,Наце Буѓони”

Отворен ден во ,,Наце Буѓони”

352528399_1233329204035551_1976291303341362269_nВо пресрет на претстојните уписи на учениците во прва година, на 26.05.2023г се одржа Отворениот ден во училиштето од 11 до 14:30 часот.

Ученици од основните училишта го посетија нашето училиште, каде имаа можност  да се запознаат со нашите атрактивни струки и образовни профили, просториите и кабинетите каде се одвива наставата.