Home » Uncategorized » Потпишан договор за донација на роботски раце

Потпишан договор за донација на роботски раце

Денеска директорот на нашето училиште го потпиша договорот за донација на две роботски раце за ОСТУ ,,Наце Буѓони” од Германската амбасада. Роботските раце ќе се користат во образовниот процес по практична настава од електро и машинската струка кој се одвива на македонски и на албански наставен јазик.

Copyright German Embassy