Home » Uncategorized » Видео порака за Корона вирусот до сите – Од нас зависи! Остани дома!!!

Видео порака за Корона вирусот до сите – Од нас зависи! Остани дома!!!

Учениците од здравствена струка иако сеуште не работат по здравствените установи, сепак придонесуваат за ширење едукативни информации за Корона вирусот меѓу своите врсници и соученици. Драгана Спасовска од III8 со видео порака до сите! Од нас зависи! Остани дома!!!