Home » Uncategorized » ИНТЕРЕН КОНКУРС ЗА УПИС ВО УЧЕБНАТА 2024/2025 ГОДИНА ВО ОПШТИНСКО СРЕДНО ТЕХНИЧКО УЧИЛИШТЕ ,,НАЦЕ БУЃОНИ”Куманово

ИНТЕРЕН КОНКУРС ЗА УПИС ВО УЧЕБНАТА 2024/2025 ГОДИНА ВО ОПШТИНСКО СРЕДНО ТЕХНИЧКО УЧИЛИШТЕ ,,НАЦЕ БУЃОНИ”Куманово

nace-1024x563

Интерниот конкурс за упис во нашето училиште во учебната 2024/25 година можете да го погледнете тука.