Home » Активности » Одбележан денот за превенција на насилство врз деца

Одбележан денот за превенција на насилство врз деца

72194634_460269714622970_6400530495527976960_n

По повод денот за превенција на насилство врз деца, 17.11.2019година, учениците од нашето училиште од четврта година, здравствена струка, превентивно мереа шеќер во крвта и крвен притисок на граѓаните.