Home » Активности » Одбележeн ,,Интернационалниот ден на сестринството”

Одбележeн ,,Интернационалниот ден на сестринството”

60026042_403918850193921_6668657581466058752_n

По повод Интернационалниот ден на сестринството, учениците од ОСТУ,,Наце Буѓони” од здравствена струка заедно со професорките по практична настава присуствуваа на манифестацијата организирана од Здружението на медицинските сестри и акушерки.

На истата се закитија со Благодарница за особен придонес при одбележувањето на меѓународната недела на сестринството во Република Северна Македонија.

59759283_455841281841553_3296128168338915328_n