Home » Uncategorized » Соопштение за вонредни ученици кои ќе полагаат државна матура во 2019/20 година

Соопштение за вонредни ученици кои ќе полагаат државна матура во 2019/20 година

Сите информации за вонредни ученици кои ќе полагаат државна матура во учебна 2019/20 година можете да ги погледнете тука.