Home » Uncategorized » Ученици од ,,Наце Буѓони” во посета на Van Hool

Ученици од ,,Наце Буѓони” во посета на Van Hool

346132418_1020844645566380_7093342296608583006_n

На 17.05.2023 г. учениците од нашето училиште, паралелки IV 1, IV 6 и III 3, беа во посета на фабриката Van Hool заедно со своите професори од машинска и електротехничка струка.