Home » Uncategorized » Ученици од ,,Наце Буѓони” го честитаа роденденот на „Порака наша“

Ученици од ,,Наце Буѓони” го честитаа роденденот на „Порака наша“

На 6. 12. 2019 година дневниот центар за престој на лицата со интелектуална попреченост „Порака наша“  го прослави својот 13ти роденден.

По тој повод учениците од нашето училиште, од здравствената струка, заедно со професорите беа во посета на центарот при која на корисниците им посакаа среќен роденден, успешна работа и радосни денови и им подарија материјали за креативна работа и декорација.