Home » Uncategorized » I-во место на регионалниот натпревар од сообраќајна култура на младите

I-во место на регионалниот натпревар од сообраќајна култура на младите

  32598560_10216419294454444_5859293629012508672_n

Ученици од нашето училиште, ОСТУ ,,Наце Буѓони”, се победници на регионалниот натпревар од сообраќајна култура на младите кој се одража денес во ОУ ,,Толи Зордумис”-Куманово.

Учениците кои се натпреваруваа и убедливо победија се:

Антонио Аврамовски    III-6

Данило Гишевски        III-6

Борис Стефановски    I-7

На натпреварот учествуваа училишта од Куманово, Крива Паланка и Липково.