Home » Uncategorized » Распоред за полагање на вонредни и поправни испити во МАЈСКА испитна сесија за ученици од завршни години

Распоред за полагање на вонредни и поправни испити во МАЈСКА испитна сесија за ученици од завршни години

186570749_1160028317826503_2119802959702201606_n186534162_465545254729885_4662637790501906821

 

Потребната пријава може да ја симнете тука.