Home » Активности » Учениците од “Наце Буѓони” го одбележаа светскиот ден на акцијата

Учениците од “Наце Буѓони” го одбележаа светскиот ден на акцијата

По повод светскиот ден на акција на 09. 11. 2017 година учениците од нашето училиште, Наце Буѓони , кои се членови на еколошката секција одржаа работилница за реупотреба на амбалажа во детската градинка Развигорче.